Wedding
styling

Iedereen wil aan prachtige tafels dineren, romantische ceremonies creëren en ongelofelijk toffe feesten neerzetten. Omdat wij met genoeg aandacht onze creativiteit voor nieuwe concepten, WeddingTalks en Fullservice weddings in willen zetten zijn wij niet los in te huren als stylist.

Daarom hebben wij van onze succes-concepten pakketten gemaakt.

We ontzorgen je hiermee als een stylist en je krijgt nog steeds stunning looks, maar je doet het zelf!

Voor onze full-service bruiloften nemen we de styling uit handen.

Het is ook mogelijk om helemaal zelf aan de slag te gaan door onze items los te huren. Natuurlijk met genoeg inspiratie van ons!

Styling Designs

voor jouw Love Stories.

Als je het ons vraagt heeft iedere bruiloft styling nodig, want daardoor maak je het persoonlijk en breng je meer sfeer in het moment. Wij willen dat het voor iedereen memorabel en onvergetelijk wordt. Met styling die bij jullie en de locatie past ga je voor magie zorgen!!

Wij willen het makkelijk maken en zorgen daarom dat je echt niets meer zelf hoeft te doen. Het is alles wat je nodig hebt voor die onvergetelijke momenten. Niet alleen voor je bruiloft, maar ook voor alles wat je in aanloop en na de bruiloft organiseert: proposal, engagement, bachelorette, bridal party, pre wedding dinner, WeddingDay, after Wedding party, thank you party en jubileum. 

Onze stijl is elegant en stoer met een voorkeur voor de momenten buiten. Dit kun je terugzien in onze foto’s, maar we hebben wel rekening gehouden met het feit dat de decoratie ook geschikt is voor binnen.

Ieder pakket heeft zijn eigen look en zijn allemaal door ons getest. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de decoratie een toevoeging is voor het moment waar het voor dient. Daarbij leveren we ieder pakket met instructies, zodat je het uitgekozen pakket makkelijk zelf kunt stylen en echt hetzelfde plaatje krijgt.

Rentals - Create your own

Wil je toch liever zelf een stylingplan samenstellen? Wij bieden onze decoratie items ook aan in losse verhuur.