The
wedding
agency

We zijn een creatief- en adviesbureau voor bruiloften met een backyard-feeling. We bedenken concepten en plannen bruiloften voor bruidsparen die groot durven dromen, mooie momenten willen beleven met hun geliefden en dit graag in een elegante en sfeervolle stijl zien.  

Als jullie willen gaan voor een magazine-waardige bruiloft, dan zijn wij jullie bureau!

NancysFotografie-MarissaSander-1095 kopie 2

Wedding Talks

Wij begrijpen dat je het fijn kan vinden om zelf je bruiloft te plannen, maar het wel prettig vindt om op weg te worden geholpen. Dat doen wij! Bij de start van jullie planningproces, in het midden of juist kort voor de bruiloft. Op al of één van deze momenten geven we jullie -met een berg enthousiasme- onze tips om te zorgen dat jullie (weer) grip krijgen bij het plannen van jullie droombruiloft! Veel stellen krijgen stress bij de organisatie van hun bruiloft: je bent geen kenner in de bruiloft branche, hebt geen idee wat er ECHT allemaal bij komt kijken en je vindt het lastig om de juiste match met een weddingplanner te vinden. Met onze WeddingTalks krijg je een duidelijk plan en ruimte om plezier te hebben bij de voorbereidingen naar jullie droombruiloft. Op deze manier haal je het uiterste eruit, wat je ook wel verplicht bent aan jezelf als je de grootste uitgave van je leven gaat doen!

Schrijf je nu alvast in voor onze ‘WeddingTalks’ voor juni en juli. Kom op de wachtlijst en je bent als eerste op de hoogte als onze agenda opent. Houdt ook onze Social Media in de gaten. 

Voor wie zijn onze wedding talks?

Voor bruiden die….

Na onze Talks gaan jullie ….

*Wanneer je ons fullservice pakket afneemt krijg je automatisch alle WeddingTalks.

TABLE Talk

€197,-

We bespreken:

  • eerst wat jullie wensen en/of ideeën zijn voor de bruiloft.
  • wat voor jullie persoonlijk en als stel belangrijk is.
  • hoe de relatie met jullie gasten is en hoe we hen er extra bij kunnen betrekken.
  • hoe je zorgt dat je van het hele voortraject ook blijft genieten.
  • wat voor jullie de gedroomde sfeer van jullie bruiloft is en hoe jullie die kunnen regisseren.
  • op welke kleine details jullie moeten letten.
  • mijn tips aan de hand van jullie persoonlijke verhaal over de bruiloft.

*Indien je 3 sessies afneemt maken we in deze sessie ook jullie persoonlijke Wedding Moodboard.

TOP Talk

€375,-

We bespreken:

  • tijdens de eerste Talk wat daarbij beschreven staat.
  • tijdens de tweede sessie wat de voortgang is, de elementen die nog missen voor jullie, eventuele opstakels en de tips die Iris voor jullie heeft na aanleiding van de update. 

GOLDEN Talk

€549,-

Bij de derde sessie wordt de voortgang nogmaals besproken met alle punten die ook bij de tweede sessie aan bod zijn gekomen, mogelijk nieuwe opstakels EN de laatste details waar jullie aan moeten denken voor jullie bruiloft. Hierbij komt ook het opstellen van het draaiboek, overige documenten en het inlichten van alle betrokkenen aan bod. Zowel voorafgaand aan de bruiloft als op de bruiloftdag zelf.

Als je 3 sessies bij ons afneemt zit het maken van een wedding moodboard inbegrepen bij de 1e sessie. We weten dat het visualiseren van jullie dromen de manier is om deze ook echt te bereiken. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor alle betrokkenen van jullie bruiloft maak je duidelijk wat de wens is en waar zij aan moeten voldoen.

Wat kunnen jullie van Iris verwachten tijdens de talks?

Ze zal zeggen waar het op staat en geeft je alle ins en outs. Iris weet door haar ervaring dat alles super overweldigend is en helpt orde in de chaos te scheppen, omdat ze weet wat wel werkt en wat niet. Maar ook als bruidsparen denken dat ze alles al hebben geregeld weet Iris altijd nog punten aan te halen die nieuw zijn. Ze helpt jullie je eigen stijl te vinden en om te gaan met verwachtingen

Schrijf je nu alvast in voor onze ‘WeddingTalks’ voor juni en juli. Kom op de wachtlijst en je bent als eerste op de hoogte als onze agenda opent. Houdt ook onze Social Media in de gaten. 

Fullservice Weddings

Dit unieke moment in jullie leven willen wij niet missen! Wij willen graag al onze ervaring en creativiteit inzetten bij het plannen van de grote momenten en de kleinste details die nodig zijn voor jullie droombruiloft. Zorgen dat jullie volledig in het moment kunnen zijn en maximaal kunnen genieten van elke seconde van deze ongelooflijk speciale tijd.

Zien jullie het al voor je? Een bruiloft met een backyard-feeling in een intieme setting, maar ook met momenten dat het dak eraf gaat? Wie weet zijn wij een match!

Vraag onze brochure & vragenlijst op!

We werken vol overgave aan onze fullservice bruiloften en om dat te kunnen waarborgen naast onze andere diensten nemen we 4 fullservice opdrachten per jaar aan.

Vanaf €5500,- 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

WAT ANDEREN ZEGGEN
NA DE TALKS MET IRIS?

WAT ANDEREN ZEGGEN NA DE TALKS MET IRIS?