Over
L&C

Ons bureau organiseert betekenisvolle bruiloften met een backyard-feeling. Waar het in contact staan met elkaar en jullie gasten volledig centraal staan. Op unieke plekken waar je het gevoel hebt helemaal weg te zijn van jullie dagelijkse routines en drukke sociale leven. De liefde uitspreken tijdens jullie ceremonie, maar ook bij een intiem diner aan een prachtig gedekte tafel.

Echt even stilstaan bij jullie liefde en die voor jullie gasten, dat is waar wij vinden dat jullie bruiloft om moet draaien.

Naast het plannen van de praktische zaken voor jullie bruiloft is het onze drijfveer om ieder verloofd stel te helpen met het regisseren van de voor hen perfecte sfeer op hun bruiloft en jullie te laten genieten van het hele proces naar de grote dag.

Werkwijze

Onze werkwijze focust zich op jullie eigenschappen als koppel, zodat jullie bruiloft heel persoonlijk en herkenbaar wordt. We luisteren naar wat jullie voor gevoel willen bereiken op jullie bruiloft en creëren daarvoor het juiste programma. Met natuurlijk de daarbij matchende leveranciers en locatie(s).

Ons bureau heeft een directe communicatie, informele aanpak en wil van alle meetings een feestje maken.

Stijl

Onze backyard-feeling bruiloften hebben een elegante en sfeervolle stijl.

Wij focussen ons op de beleving van jullie en die van de gasten, omdat jullie grote dag een ongelofelijk mooie herinnering moet worden voor iedere aanwezige. Door onze ervaring weten we dat je dit bereikt als je doorgaat waar je zelf als bruidspaar denkt dat je er bent met de voorbereidingen.

Backyard-feeling

Deze term zal je nog niet eerder hebben gehoord en hopelijk spreekt het gelijk tot je verbeelding als je het leest, maar we zullen het toch iets meer uitleg geven… We organiseren voor onze fullservice bruidsparen alleen bruiloften op locaties in een natuurrlijke omgeving; bij locaties in een bosrijke omgeving, met een prachtige tuin, in jouw eigen tuin of in een orangerie. En dit allemaal in een setting dat je het gevoel krijgt dat jullie alleen zijn met jullie gezelschap

Onze bruid

Herken je het dat je vaak in de hectiek van de dag zit die je eigenlijk vooral zelf veroorzaakt door je sociale karakter, drukke gezin en grote ambities? Toch kan je ook ineens stilstaan bij iets simpels zoals een zonsondergang, wat even magisch kan voelen. Wij gaan zorgen voor die magische momenten op jullie bruiloft!

Wij plannen en creëren bruiloften voor creatieve bruiden die groot dromen.

Over Iris

‘Nooit meer een bruiloft die niet het uiterste uit HUN dag heeft gehaald!! Dat is mijn doel.’

Het was nooit een specifieke droom van Iris om in de weddingbranche te werken, het is in 2011 zo gelopen toen ze na het afronden van haar studie werk kreeg aangeboden. Het ging om het volledig reilen en zeilen van de bruiloften bij een officiële trouwlocatie.

‘Meer dan 450 bruidsparen.’

Achteraf is de succesvolle match niet gek, want Iris is al van jongs af aan ondernemend, erop gericht dat iedereen blij is en van mening dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit.

‘Met meer dan 5.000 trouwlocaties op The Perfect Wedding heeft de trouwlocatie de 5e positie voor meest positieve ervaringen (cijfer 9,4).’

Iris organiseert bruiloften op haar gevoel en met een groot luisterend oor voor jullie als bruidspaar. Ze geeft verloofde stellen graag gouden tips, denkt mee bij uitnodigingen en is flexibel.

Sinds 2015 is Lovers&Creators een feit, doordat Iris opdrachten kreeg via haar eigen netwerk voor weddingplanning en -styling. Nu is het tijd om naast die diensten concepten aan te bieden gebaseerd op 12 jaar ervaring en haar creativiteit.

‘Mijn hoofd staat altijd aan en daardoor heb ik heel vaak nieuwe toffe ideeën voor concepten voor bruiloften.’

Door haar interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar wat iemand beweegt raakt Iris geïnspireerd. Maar haar inspiratie komt ook uit het dagelijks leven, gesprekken met vriendinnen, podcasts, reizen, series en Instagram!

‘Zorgen dat ieder stel die magazine waardige wedding krijgt!’

Iris wil de tendens van bruiloften veranderen door niet alleen het perfecte plaatje neer te zetten, maar ook de perfecte sfeer! Want die kan je zeker regisseren.

Daarnaast wil Iris ieder aanstaand bruidspaar aansporen om volledig te genieten van de aanloop naar de bruiloft.

‘Naast dat ik er ben voor de praktische zaken, ben ik er ook om te zorgen dat jullie genieten.’

Ik help jullie graag met mijn creatieve ideeën, concepten en tips.

-Liefs, Iris.

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Nancy Twickler Photography & Studio Sincera.