Veel gestelde vragen

Dit is heel simpel: het staat garant voor een veel leuker voortraject en voluit genieten op de dag zelf.

Professionele weddingplanners hebben de ervaring en de eigenschappen die nodig zijn om alles te regelen voor jullie bruiloft. Zeker degenen met veel ervaring hebben zoveel kennis opgedaan uit de praktijk, dat ze je naast de nodige eigenschappen ook heel goed kunnen helpen bij de praktische tips; het toevoegen van een persoonlijke touch en het creëren van een moeiteloze en soepele flow op jullie bruiloft.

Onze werkzaamheden zijn kortgezegd; het selecteren van locaties en leveranciers, nadenken over de tijdplanning, aanspreekpunt zijn voor leveranciers en gasten, het budget in de gaten houden, de tafelindeling, de styling en de coördinatie van de huwelijksdag zelf.

Naast het grote regelwerk komen er ongelooflijk veel kleine klusjes bij kijken. Zoals het nalezen van het contract, het doorlopen van een uitgebreide detailbespreking. Maar ook qua tijdsplanning rekening houden met alle aspecten: verschillende weer-scenario’s, de verschillende groepen met gasten, zoals de mensen die bij het diner zijn en de gasten voor het avondfeest.

Koppels die een weddingplanner inhuren, kunnen zich volledig concentreren op de allerleukste taken van de voorbereiding. Zoals het bedenken en schrijven van de trouwgeloften, het uitkiezen van de trouwkleding en genieten van voorpret met elkaar en de gasten.

Alle informatie over deze service vind je in onze brochure. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je al jouw wensen en je budget doorgeven. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak; altijd met hetzelfde doel voor ogen – om te zorgen dat jij en je gasten de beste tijd hebben, zonder ergens naar om te hoeven kijken.

Of je nu van plan bent om een intieme bruiloft te houden of hulp nodig hebt bij een meerdaags feest met een groot gezelschap. Lovers&Creators maakt er een goed geolied, gezellig en stijlvol event van.

Dit is een lastige vraag, want wij zijn van mening dat ook last minute nog heel veel mogelijk is. Het enige waar dan een pijnpunt kan zitten is de datum in combinatie met de beschikbaarheid van locaties en leveranciers. Mochten jullie last minute ook uit kunnen wijken naar een doordeweekse dag (vrijdag uitgezonderd) is er meer ruimte.

Indien je graag van alle opties gebruik wilt kunnen maken is 12 tot 18 maanden voorafgaand aan de gewenste datum beginnen wel echt ons advies.

Bij leveranciers (denk aan trouwjurk bijv.) worden de lange levertijden ook voelbaar en kan het zomaar 12 maanden duren voordat je jurk geleverd wordt.

Maar mocht je last-minute hulp nodig hebben bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft, aarzel dan niet om contact op te nemen of direct een WeddingTalk in te plannen.

We behandelen iedere bruiloft alsof het onze eigen bruiloft is. Wij zullen er dan ook alles aan doen om je dromen waar te maken en je te helpen tijdens elke stap.
Het toevoegen van een persoonlijke touch en het creeren van een moeiteloze, soepele flow is ons uitgangspunt voor elke bruiloft.

We beschikken over een team van verschillende (uitvoerende) stylisten en planners. Iris is de eigenaresse en hoofd weddingplanner. Bij ziekte of overmacht staat er altijd een ander, net zo goede planner, voor jullie klaar.

We hebben verschillende professionele leveranciers in ons bestand, waar wij vaak mee samenwerken. Ze stellen dezelfde hoge kwaliteitseisen als het gaat om werkwijze en stijl. Daarom raden wij hen met een gerust hart aan jullie aan. Wij maken een selectie en jullie kiezen degenen die volledig bij jullie passen uit.

Hierdoor is er meer ruimte om jullie bruiloft vorm te geven, creatieve invulling te geven en vooral te genieten van het voortraject.

Dat is afhankelijk van welke dienst jullie bij ons willen afnemen:
1. Onze WeddingTalks zijn zelf in te plannen via de website in onze online agenda en kan

soms zelfs een paar dagen van tevoren nog geboekt worden.
2. De Fullservice Weddings zijn een ander verhaal. Hiervan nemen we maximaal 4 opdrachten per jaar aan. Ondanks dat wij wellicht nog beschikbaarheid hebben bij jullie aanvraag is het mogelijk dat we geen samenwerking aangaan. Dit klinkt misschien wat streng, maar heeft te maken dat wij op ons best zijn bij stellen die weg zijn van onze stijl.

3. De beschikbaarheid van de stylingpakketten of rentals is heel breed. De vrijdagen in juni en september zijn meestal een half jaar van tevoren al bijna vol, maar wellicht jouw gewenste item niet. Dit kun je (nu nog) aanvragen per mail. Achter de schermen wordt gewerkt aan een onlineprogramma, zodat je onze beschikbaarheid zelf direct kunt checken.

Dit is afhankelijk van jullie wensen, maar onze Fullservice Weddingplanning begint vanaf €4.597,- en wordt definitief vastgesteld na onze kennismaking.

Een WeddingTalk kost:

1 Talk €197,-

2 Talks €375,-

3 Talks €549,-

De bedragen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. In Nederland berekenen we €0,45 incl. per gereden km vanaf Rhoon.

Je betaalt in termijnen. Betalingscondities:
Bij het tekenen van het contract 25% van het totaalbedrag.
Zes maanden voor de bruiloft 50% van het restant totaalbedrag. Een maand voor de bruiloft 50% van het restant totaalbedrag. Mogelijke nacalculatie een week na de bruiloft.

Volg ons op Instagram

@LOVERSANDCREATORS