Weddings Rotterdam: Meet Lovers & Creators

Ja, jullie gaan trouwen! Maar waar? En met hoeveel gasten? En hoe gaat de dag eruitzien? Wanneer je gaat trouwen zijn er veel vragen die er op je af komen bij het organiseren van de bruiloft. Of jullie nu willen gaan voor een buitenbruiloft omringd door de natuur of voor een intieme ceremonie binnen, Rotterdam biedt een breed scala aan locaties. Van prachtige buitenlocaties met uitzicht op het water, tot historische gebouwen en moderne architectuur: Rotterdam heeft het allemaal en weddings in Rotterdam hebben ieder bruidspaar dan ook wel iets bijzonders te bieden.

Meer weten over weddings in Rotterdam? Of zijn jullie op zoek naar een weddingplanner in Rotterdam? Lees dan snel verder en maak kennis met Lovers & Creators!

Op zoek naar een weddingplanner in Rotterdam?

Wij zijn Lovers & Creators, dé weddingplanner in Rotterdam als het aankomt op bruiloften met een magazine style en backyard feeling. We bedenken concepten en plannen bruiloften voor bruidsparen die groot durven dromen, mooie momenten willen beleven met hun geliefden en dit graag in een elegante en sfeervolle stijl zien. We helpen jou bij het vinden van de perfecte locatie, tot het verzorgen van de decoratie met onze wedding services, en zorgen voor de meest prachtige wedding styling met onze verhuurbare items. Alles zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de details op deze bijzondere dag. Laat ons jullie helpen om de bruiloft van jullie dromen te creëren en de liefde te vieren met jullie vrienden en familie. Het wordt een dag om nooit te vergeten en een dag om voor altijd te koesteren.

Wedding Styling voor Weddings Rotterdam

Of jullie nu graag binnen of buiten trouwen, decoratie is alles… ook voor weddings in Rotterdam! Lovers & Creators biedt diverse decoratie pakketten om er zeker van te zijn dat jullie bruiloft tot in de puntjes is voorzien van creative accenten en dat jullie magische dag een unieke en persoonlijke touch krijgt. Met de L&C items maak je jullie trouwlocatie dus nóg mooier en nóg iets specialer dan dat het van zichzelf al is.

Je kunt alle items niet alleen los huren, maar ook in pakketten die wij met liefde voor jullie hebben samengesteld. Alle pakketten komen hierbij met instructie en al, zodat jullie de uitgekozen pakketten makkelijk kunnen stylen voor de grote dag. Omdat wij namelijk met genoeg aandacht onze creativiteit voor nieuwe concepten, WeddingTalks en Fullservice wedding planner Rotterdam werkzaamheden in willen zetten zijn wij niet los in te huren als stylist, maar op deze manier krijgen jullie nog steeds de stunning looks van een stylist, maar doen jullie het verder helemaal zelf!

Droomweddings Rotterdam: Lovers & Creators

Willen jullie direct aan de slag met het creëren van jullie droombruiloft met een weddingplanner in Rotterdam? Bekijk wat wij als Wedding Agency kunnen betekenen voor weddings in Rotterdam of neem direct vrijblijvend contact met ons op voor al jullie vragen of het maken van een afspraak!