Lovers & Creators: Dé wedding planner voor bruiloften met een back-yard feeling

Durven jullie groot te dromen? Mogen we jullie toekomstige bruiloft omschrijven als stijlvol, elegant en sfeervol met een stoer randje? En kunnen jullie niet wachten om elkaar het ja-woord te geven in een prachtig gedecoreerde buitenomgeving? Wanneer je ook maar een van deze vragen met ‘ja’ hebt kunnen beantwoorden, stellen wij ons graag even voor! Wij zijn Lovers & Creators, een creatief- en adviesbureau met meer dan 12 jaar aan ervaring als wedding planner en wedding stylist. We begrijpen als geen ander dat een trouwfeest organiseren een grote verantwoordelijkheid is en dat het dan ook belangrijk is om de juiste hulp hierbij te krijgen, op een manier die écht bij jullie past. Bij Lovers & Creators bieden we daarom niet alleen fullservice weddings als bruiloft planner, maar ook alle tools en handvaten om zelf jullie eigen bruiloft te organiseren.

Meer weten over een trouwfeest organiseren met Lovers & Creators? Lees dan snel verder of neem direct nog vrijblijvend contact  met ons op!

L&C Wedding Planner: We regelen het van A tot Z!

Met onze fullservice weddings zijn we jullie persoonlijke wedding planner voor de bruiloft van jullie dromen en zullen we er samen voor zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd voor deze bijzondere dag. Voordat we daadwerkelijk beginnen met het trouwfeest organiseren, zullen we aan de hand van een activiteit kennismaken en een vision board creëren. Wanneer we duidelijk in beeld hebben wat jullie voor ogen hebben, zullen we samen zitten voor jullie budget en overige relevante praktische zaken om vervolgens dan toch echt de organisatiefase in te gaan. We zullen kijken naar locaties, leveranciers en styling, maar ook naar hoe we de door jullie gewenste sfeer op de dag van jullie ja-woord kunnen stimuleren en waarmaken. Tot slot maken we een gedetailleerd draaiboek zodat niet alleen de bruiloft planner, maar iedereen die betrokken is, weet waar hij of zij aan toe is op deze dag en met deze rust dan ook optimaal kan genieten van dit mooie moment om jullie liefde te bezegelen.

Zelf jullie de dag van jullie dromen organiseren?

Bij Lovers & Creators zijn jullie niet alleen aan het juiste adres als jullie op zoek zijn naar een wedding planner, maar ook als jullie zelf graag in de huid kruipen van een bruiloft planner! Met onze Wedding Designs en WeddingTalks bieden we je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt om zelf een bruiloft in onze stijl en expertise neer te zetten. Van klant en klare plannen met door ons geselecteerde locaties, leveranciers, budgetten, stylingsplannen, moodboards en programma tips voor een geweldige sfeer, tot Wedding Sessies om vragen te stellen, jullie de juiste richting op te sturen en een laatste checklist door te nemen om het planningsproces af te ronden. Een bruiloft organiseren was nog nooit zo gemakkelijk én persoonlijk tegelijk!

Ook bieden we diverse decoratie items en pakketten, zodat je ook daarvoor niet zelf op zoek hoeft. Deze items kun je los huren, of in combinatie met een van onze andere services afnemen! Vraag direct nog een brochure  aan voor een overzicht van alle items.

L&C als jullie bruiloft planner om jullie trouwfeest te organiseren?

Maak dan direct een afspraak met onze wedding planner Iris! Omdat we als bruiloft planner vol overgave aan onze fullservice bruiloften werken nemen we naast onze WeddingTalks maar 4 fullservice opdrachten per jaar aan zodat we ons dan ook echt volledig kunnen focussen op deze vier prachtige processen.

Heb je vragen over een trouwfeest organiseren met Lovers & Creators? Neem ook dan vrijblijvend contact  met ons op, we kijken ernaar uit om jullie te leren kennen!