Vier je huwelijksjubileum met L&C!

Een huwelijksjubileum is een belangrijk moment: Het markeert een mijlpaal in jullie liefdesverhaal en is een gelegenheid om terug te kijken op al die mooie momenten die jullie samen al hebben meegemaakt. Het is een moment om te herinneren hoe het allemaal begon en hoeveel jullie van elkaar houden. Een huwelijksjubileum is dan ook niet alleen een gelegenheid om te vieren hoeveel jaren jullie getrouwd zijn, maar ook een gelegenheid om te laten zien hoeveel jullie nog steeds elke dag van elkaar houden en voor elkaar betekenen. Hoe prachtig is het dan ook om samen met vrienden en familie even stil te staan bij jullie huwelijksjubileum? Bij Lovers & Creators bieden we alle items die je nodig hebt om jullie huwelijksjubileum een magazine style met een backyard feeling te geven en écht even terug te denken aan de romantiek van de dag waarop jullie elkaar het jawoord hebben gegeven.

 

Meer weten? Lees hieronder al onze tips & tricks voor het organiseren van een prachtig moment om stil te staan bij jullie huwelijksjubileum!

Het kiezen van de geschikte locatie

Het kiezen van een geschikte locatie voor jullie huwelijksjubileum is een belangrijk onderdeel van alle voorbereidingen. Bij L&C willen we jullie dan ook graag de volgende dingen meegeven om over na te denken:

  • Het aantal gasten: Dit is belangrijk voor de geschikte grootte van je locatie en zo weet je dus ook welke locaties wel en niet geschikt zijn voor jullie jubileum. Een overvolle woonkamer is namelijk niet altijd erg prettig, maar een grote zaal met een relatief klein aantal gasten kan al snel leeg of sfeerloos tonen. Let wel op: Hoe meer gasten, hoe groter de locatie en hoe meer kosten jullie zullen moeten maken voor de locatie, maar ook voor eten en/of drinken.

 

  • Het weer: Dat een buitenlocatie prachtig is weten we bij Lovers & Creators als geen ander, maar zorg er in ieder geval ook voor dat er genoeg overdekte stukken zijn op jullie buitenlocatie. Hoewel we hopen dat op jullie prachtige dag het zonnetje maar al te lang mag schijnen, is er in Nederland helaas altijd wel kans op regen en dit mag de pret natuurlijk niet bederven.

 

  • Bereikbaarheid: Is de locatie goed bereikbaar voor gasten? Is er voldoende parkeergelegenheid? En is de locatie ook voor iedereen die niet met de auto kan komen goed te bereiken? Dit zijn belangrijke praktische zaken om toch even over na te denken voordat jullie iets vastzetten.

 

  • Thema en Gelegenheid: Wanneer jullie een bepaald thema in gedachte hebben voor jullie huwelijksjubileum kan dit invloed hebben op de locatiekeuze. Hetzelfde geldt voor het verschil in locatiekeuze wanneer je graag een diner wilt organiseren of liever gaat voor een groot feest. Bespreek goed wat de mogelijkheden zijn bij de locatie die jullie op het oog hebben.

Stijlvolle & Elegante Decoratie

Of jullie nu willen gaan voor een borrel, een diner of juist een groot feest maakt wat decoratie betreft eigenlijk helemaal niet uit. Met jullie huwelijksjubileum gaan jullie even terug in de tijd, zo ook met de decoratie. De items die we bij Lovers & Creators verhuren zijn dan ook niet alleen geschikt voor bruiloften, maar ook voor momenten zoals deze. De juiste decoratie kan jullie namelijk helpen om terug te blikken op jullie liefdesverhaal en herinneringen op te halen van toen. Vraag direct onze brochure  aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leg alles vast, gewoon voor later

Het vastleggen van jullie huwelijksjubileum op foto of video is een geweldige manier om de herinneringen aan deze speciale dag te bewaren. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst met familie en vrienden, of een groot evenement met honderden gasten… openhartige foto’s van gelach en tranen, tot professioneel gemaakte foto’s en video’s, laten je terugkijken op alle leuke momenten die alle aanwezigen hebben gehad en op de momenten die je zelf op dat moment misschien wel even had gemist. Met alle herinneringen vastgelegd op foto of video beleef je jullie huwelijksjubileum jaar na jaar weer opnieuw, net als jullie bruiloft!

Direct decoratie huren?

Vraag direct de L&C brochure  aan voor alle items of neem contact met ons op voor al jouw vragen over het organiseren van jullie huwelijksjubileum!