Buiten trouwen? Dit moet je weten!

Buiten trouwen is de ultieme manier om de liefde te vieren. In de openlucht, omringd door de prachtige natuur en mensen die je dierbaar zijn, voelt het alsof de wereld speciaal voor jou en je partner is gemaakt. De zon die scheen, de bries die door de bomen waait, de vogels die zingen, alles voegt zich samen om een romantische en onvergetelijke ervaring te creëren. De mogelijkheid om de natuur te gebruiken als decor, geeft een unieke sfeer en maakt elke ceremonie uniek. Maar waar moet je nu precies rekening mee houden wanneer je buiten wilt trouwen? Als creatief- en adviesbureau met meer dan 12 jaar aan ervaring in de organisatie van bruiloften bespreken we dit natuurlijk graag met je! Lees snel verder of neem vrijblijvend contact  met ons op om te kijken wat Lovers & Creators voor jullie sprookje kan betekenen!

Praktische zaken rondom buiten trouwen

Wanneer jullie de droom hebben om buiten te trouwen, geloven we er bij Lovers & Creators in dat we dit ook daadwerkelijk waar kunnen maken. Toch zijn er voor iedere buitenbruiloft wel een paar praktische zaken waar jullie als lovers, en wij als creators, rekening mee moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  1. Weersomstandigheden: Buiten trouwen betekent dat je afhankelijk bent van het weer, dus zorg ervoor dat je een plan B hebt in geval van slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een tent of overdekte buitenlocatie, of een andere binnen locatie om naar uit te wijken voor de ceremonie.
  2. Vergunningen: Controleer of er vergunningen nodig zijn voor de locatie waar je gaat trouwen. Sommige openbare plaatsen hebben specifieke regels voor evenementen en bruiloften.
  3. Toegang: Zorg ervoor dat de locatie goed te bereiken is voor iedereen (met én zonder auto) en dat er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. Let op! Hebben jullie vrienden of familie met beperkte mobiliteit? Zorg er dan voor dat de locatie ook voor hen te toegankelijk genoeg is om de volledige ervaring van deze dag met jullie te delen. Dit is niet altijd vanzelfsprekend op een buitenlocatie.
  4. Faciliteiten: Zorg ervoor dat er voldoende faciliteiten zijn voor gasten, zoals toiletten en verkoelingsmogelijkheden.
  5. Decoratie: Buiten trouwen geeft vaak de mogelijkheid om de natuur te gebruiken als decor, maar bruiloft decoratie is ook op jullie buitenlocatie minstens zo belangrijk als op een binnen locatie.

De inrichting en decoratie op jullie buitenlocatie

Buiten trouwen wordt steeds populairder omdat koppels op zoek zijn naar unieke en gedenkwaardige manieren om hun speciale dag waarop ze elkaar het ja-woord geven te vieren. Met de juiste inrichting en decoratie maak je van een buitenbruiloft écht iets magisch. Van elegante stoelen en tafels tot levendige bloemstukken, er zijn talloze opties beschikbaar om jullie buitenbruiloft er prachtig uit te laten zien. Denk hierbij ook aan de details waarmee je creatieve accenten en een onvergetelijke sfeer creëert die jullie buitenbruiloft een unieke personal touch geeft. Bij Lovers & Creators bieden we alle items die je nodig hebt om jullie bruiloft een magazine style met backyard feeling te geven, en deze zijn gewoon te huren! Dus, gaan jullie buiten trouwen en zijn jullie nog op zoek naar de perfecte decoratie voor deze buitenlocatie? Vraag dan direct de brochure  aan met alle items of neem contact  met ons op voor al jullie vragen over onze L&C decoratie!

De organisatie van jullie buitenbruiloft

Of jullie nu graag zelf de bruiloft organiseren, of dit liever samen willen doen met een wedding planner, bij Lovers & Creators helpen we graag! Met onze WeddingTalks en beschikbare Wedding Designs voor buiten trouwen bieden we jullie alle tools & handvaten om zelf aan de slag te gaan met het plannen van jullie buitenbruiloft, en met onze Fullservice Weddings gaan we het gehele proces samen met jullie aan. Samen genieten we van de voorpret, zetten we ons in voor de grote momenten en kleinste details op deze bijzondere dag en zorgen we ervoor dat jullie volledig in het moment kunnen zijn en maximaal kunnen genieten van elke seconde in deze bijzondere periode.

Direct aan de slag met jullie bruiloft?

Neem vrijblijvend contact  met ons op om te kijken wat Lovers & Creators voor jullie droombruiloft kan betekenen!