De perfecte bruiloft decoratie voor jullie speciale dag

Als aanstaande bruid wil jij natuurlijk dat jullie dag perfect is en dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Je bent maanden bezig geweest met het plannen en organiseren van het perfecte moment, maar hoe zit het eigenlijk met de decoratie voor jullie bruiloft? Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van jullie eigen bruiloft of juist helpt bij het decoreren van die van vrienden of familie, wij van Lovers & Creators staan graag voor je klaar. We helpen je graag bij het vinden van de decoratie die deze bijzondere dag écht compleet maakt! Meer weten over bruiloft decoratie huren? Lees dan snel verder en ontdek wat Lovers & Creators voor de decoratie op jullie bruiloft kan betekenen!

Direct de beschikbare decoratie voor een huwelijksfeest bekijken? Vraag onze brochure  aan!

Lovers & Creators, specialist in bruiloft decoratie

De lover dat ben jij, en de creator dat zijn wij! Met meer dan 12 jaar ervaring in het organiseren en stylen van bruiloften hebben we al ruim 450 lovers mogen helpen bij het creëren van een magazine style met backyard feeling concept op hun eigen een- of meerdaagse sprookje. De juiste decoratie op jullie bruiloft is wat dat betreft de kers op de taart en geeft je de mogelijkheid om een personal touch te geven aan welke trouwlocatie dan ook. Bij Lovers & Creators verhuren we talloze items die je hierbij kunt gebruiken voor de meest prachtige tafel decoratie om aan te dineren, de meest romantische ceremonies om elkaar het ja-woord te geven en de meest toffe feesten om dit geluk te vieren met vrienden en familie.

Ideeën bruiloft decoratie: thema en kleurenpalet

Voordat jullie bruiloft decoratie huren of kopen, is een van onze gouden tips om allereerst jullie ideeën voor bruiloft decoratie vast te leggen door het creëren van een thema en kleurenpalet. Zo weet je zeker dat bruiloft decoratie huren een stuk gemakkelijker gaat en dat alle items goed bij elkaar passen! Maar hoe zet je ideeën voor bruiloft decoratie dan daadwerkelijk op papier? Ga samen op zoek naar afbeeldingen (tip: Pinterest), kleuren en thema’s die jullie mooi vinden en probeer dit samen te voegen in een moodboard. Dit kan digitaal met applicaties zoals Canva , maar ook met fysiek knip en plakwerk… net wat jullie zelf fijn vinden! Ga net zo lang door totdat jullie een samenhangend moodboard hebben, en voila… daar is jullie thema!

Tip: Met onze kant- en klare Weddingdesigns hebben wij al diverse moodboards voor jullie gemaakt en met onze WeddingsTalks kunnen we er ook samen met jullie een maken (Wedding Styling) !

 

L&C Wedding Agency: Van WeddingTalks tot Fullservice weddings

Heb je liever hulp bij de gehele organisatie van jullie bruiloft? Ook dat kan! Naast verhuurder van alle items die jij nodig hebt voor het stylen van jouw bruiloft , zijn we als creatief- en adviesbureau ook gewoon een Wedding Agency  met liefde en passie voor het vak en helpen we jou dan ook maar al te graag bij de organisatie van jullie gehele droombruiloft. We organiseren niet alleen inspirerende WeddingTalks om jullie op gang te helpen, maar bieden ook diverse handvaten om jullie ideeën concreet te maken met Wedding Designs die bestaan uit door ons geselecteerde locaties, leveranciers, budgetten, stylingplannen, decoratie bruiloft moodboards en programmatips voor een geweldige sfeer.

Starten from scratch? Ook dat kan! Met onze Fulltime Weddings bij Lovers & Creators beginnen we vanaf nul en bouwen we stap voor stap samen naar jullie grote dag toe, van het plannen van de grote momenten tot de meest kleine details zoals tafel decoratie voor jullie bruiloft.

Lovers & Creators, specialist in bruiloft decoratie

Lees meer over decoratie voor huwelijksfeesten op onze pagina over Wedding Styling  of vraag direct de brochure  aan voor een compleet overzicht van alle items die wij beschikbaar hebben voor bruiloft decoratie huren. Bij L&C bieden we diverse pakketten en ideeën bruiloft decoratie die jullie bruiloft écht tot een complete en onvergetelijke beleving maken.

Vragen over Lovers & Creators of decoratie voor huwelijksfeesten? Neem direct contact  met ons op, we helpen je graag!